Esteu a: Inici , Els parcs membres , Parc Científic i Tecnològic del Turisme i del Oci

ElsParcsMembres
Parc Científic i Tecnològic del Turisme i del Oci
Joanot Martorell, 15 - 43480 Vila-seca
Tel. 977 394 871
Persona de contacte: Meritxell Fuguet

Descripció

El PCT de Turisme i Oci és un òrgan de coordinació i gestió de la recerca, el desenvolupament, la formació, la innovació i el desenvolupament empresarial en l'àmbit del turisme i l'oci. Impulsat per la Universitat Rovira i Virgili, l'Ajuntament de Vila-seca i la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme a la Província de Tarragona (FEHT), té com a missió esdevenir un pol de "knowledge-economy" en turisme amb projecció internacional, així com generar un entorn ideal per a la inversió en R+D+i en turisme i oci. Tres unitats de recerca treballen actualment al PCT. El Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci a les comarques de Tarragona hi desenvolupa set programes finançats per la convocatòria quadriennal 2007-2010 FEDER Eix 1 a la demarcació de Tarragona. En segon lloc hi té la seu l'Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics Costa Daurada, creat l’any 2001. I, finalment, s’hi situa la Unitat de Transferència de Tecnologia del propi Parc, que elabora projectes d'innovació i desenvolupament ad hoc a demanda del propi sector turístic.
Àrees prioritàries d'actuació
- Turisme
- Oci
- Tecnologies turístiques
- Desenvolupament de producte turístic
Serveis del parc
- Incubadora d'empreses
- Serveis de recerca i innovació
- Gestió de projectes
- Sales per formació i reunions
- Recepció i servei de vigilància
Altres dades d'interès
Amb una superfície total de 1.200 m2, el PCT de Turisme i Oci disposa de mecanismes d'incubació per a agrupacions empresarials innovadores, empreses de base tecnològica o institucions innovadores del sector turístic, i proporciona serveis de valor afegit en unes instal·lacions de gran qualitat. Part dels seus despatxos estan disponibles per a les associacions que formen part de la FEHT.
Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya - -
Administració i Oficina Tècnica: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies B-27, Parc Tecnològic del Vallès - 08290 Cerdanyola T: 93 582 45 45
Seu Social: Parc Científic de Barcelona, Baldiri Reixac, 10-12 - 08028 Barcelona -  -