Esteu a: Inici , Els parcs membres , Parc Tecnològic del Vallès, S.A.

ElsParcsMembres
Parc Tecnològic del Vallès, S.A.
Centre d'Empreses de Noves Tecnologies - Parc Tecnològic del Vallès 08290 - Cerdanyola del Vallès
Tel. 935 820 100
Persona de contacte: Francesc Martos

Descripció

El Parc Tecnològic del Vallès és un recinte pensat per satisfer les necessitats específiques de les empreses de noves tecnologies. La seva missió és facilitar un entorn assequible ric en recursos, on empreses ja establertes expandeixin les seves activitats, on joves empreses desenvolupin el seu potencial i on neixin noves iniciatives. El Parc és un lloc per pensar, treballar i créixer. Un lloc on es poden explorar i enriquir idees. Un lloc amb fàcil accés a la xarxa de recursos científics, industrials, personals, educatius, culturals i financers de Barcelona i de la resta de Catalunya. Els sectors als que va adreçat el Parc Tecnològic del Vallès són els de la informàtica, les telecomunicacions, el software, la biotecnologia, la química fina, els nous materials, l’automàtica avançada i el làser, admetent-se també altres activitats de valor afegit de clar suport als sectors productius.
Àrees prioritàries d'actuació
Serveis del parc
- Manteniment i vigilància
- Agència de viatges i correus
- Papereria, reprografia i edició
- Hotel i restaurant self-service
- Xarxa de comunicacions de veu i de dades
- Suport empresarial
- Centre de convencions i reunions
- Lloguer d'espais
Altres dades d'interès
Un dels objectius del Parc Tecnològic del Vallès és la promoció de la innovació i la generació de sinergies entre empreses i institucions del nostre entorn, així com potenciar la transferència de tecnologia, la difusió d'informació i coneixements amb potencial de generar oportunitats empresarials.
Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya - -
Administració i Oficina Tècnica: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies B-27, Parc Tecnològic del Vallès - 08290 Cerdanyola T: 93 582 45 45
Seu Social: Parc Científic de Barcelona, Baldiri Reixac, 10-12 - 08028 Barcelona -  -