Novembre 2017    

BenvingutsalWeb
de l'
Xpcat

La Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) agrupa grans espais de producció, transferència, difusió i ús del coneixement i actua de punt de contacte entre la comunitat investigadora i la innovadora. En el seu sistema s'integren grups i centres de recerca universitaris, centres tecnològics, incubadores d’empreses, grans empreses amb els seus centres d’I+D associats, empreses focalitzades en la innovació i noves empreses basades en el coneixement. Per aconseguir-ho hi trobem un gran nombre de persones que desenvolupen activitats de recerca, desenvolupament i innovació en un ampli ventall de línies de treball. Es disposa de les millors infraestructures físiques i tecnològiques, i de serveis especialitzats en noves estructures i nous sistemes de gestió per respondre als reptes globals de l’economia del coneixement. La Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya es configura com un instrument fonamental del sistema de ciència, tecnologia, empresa i mercat, com una fórmula de treball en xarxa per al futur científic, tecnològic, econòmic i social de Catalunya.

NotíciesDestacades

Embryotools conclou amb èxit al PCB els primers assajos d'una innovadora tècnica de reproducció assistida
Embryotools –amb seu al Parc Científic de Barcelona (PCB) – ha finalitzat amb èxit els assajos en models animals per validar una nova tècnica de reproducció assistida anomenada Transferència de Fus Matern (Maternal Spindle Transfer, MST).


Es celebra l’Assemblea XPCAT juntament amb una trobada de Brasil-Catalunya
El proppassat 22 de setembre va tenir lloc l’Assemblea de XPCAT al Parc Científic de Barcelona.CercadordeParcs
Per Nom de Parc
Per Àrees de Recerca
Per Serveis

ÀreaPrivada
Accés restringit als socis
de l'Xpcat.
Usuari
Contrasenya

Agenda
Novembre2017

dl dm dc dj dv ds dg
   
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
     
             Entitas que donen suport:
         
Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya - -
Administració i Oficina Tècnica: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies B-27, Parc Tecnològic del Vallès - 08290 Cerdanyola T: 93 582 45 45
Seu Social: Parc Científic de Barcelona, Baldiri Reixac, 10-12 - 08028 Barcelona -  -