Esteu a: Inici , Els parcs membres , TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM)

ElsParcsMembres
TecnoCampus Mataró-Maresme
(TCM)
Av. Ernest Lluch 32 (Porta Laietana) - 08302 Mataró
Tel. 93 169 65 00
Persona de contacte: Jaume Teodoro

Descripció

El TecnoCampus Mataró-Maresme és un parc científic i de la innovació amb seu a la ciutat de Mataró, a la comarca del Maresme (Catalunya-Espanya). Amb vocació de ser un projecte nacional i internacional, el TecnoCampus Mataró-Maresme és la gran aposta del territori per contribuir decisivament a la seva transformació econòmica i social. La missió del TecnoCampus Mataró-Maresme és actuar com a principal motor a nivell territorial per crear, captar, potenciar i retenir el talent necessari pel desenvolupament econòmic i social de l’entorn d’influència. Per aconseguir-ho fomenta una cultura emprenedora a tots els nivells, formatius amb programes d'incubadora i preincubadora de projectes empresarials. L'objectiu és esdevenir un focus d’atracció d’inversions per a l’activitat empresarial, amb l'objectiu de configurar un parc científic i de la innovació amb transcendència universitària.
Àrees prioritàries d'actuació
- Audiovisual
- Salut
- Turisme
- Oci
- Benestar
- Seguretat, identificació i localització
- Smart textils (roba intel·ligent, teixits amb biotecnologia i teixits amb nanotecnologia)
- Electrònica
- E-wellness
- Telemedicina
Serveis del parc
- Incubadora d'empreses
- Formació contínua i universitària
- Transferència de tecnologia
- Vigilància tecnològica
Altres dades d'interès
El conjunt arquitectònic es divideix en cinc espais diferenciats: TCM 1: Universitats i serveis complementaris (12.400m2) TCM 2: Incubadora, centre R+D+i (7.000 m2) TCM 3:Edifici d’empreses tecnològiques(7.000m2) TCM 4: Centre de congressos i reunions(4.000m2) TCM 5: Aparcament públic(13.900m2)
Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya - -
Administració i Oficina Tècnica: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies B-27, Parc Tecnològic del Vallès - 08290 Cerdanyola T: 93 582 45 45
Seu Social: Parc Científic de Barcelona, Baldiri Reixac, 10-12 - 08028 Barcelona -  -