You are in: Home , Members , TECNOPARC, Parc Tecnològic I d’Innovació (REDESSA)

TheMembersTECNOPARC, Parc Tecnològic I d’Innovació
(REDESSA)
Avda. Bellissens, 42 (Reus)
Tel. 977300304
Contact person: Eduard Vicente, director

Description

El Parc Tecnològic i d'Innovació del Tecnoparc gestionat per la societat municipal Reus Desenvolupament Econòmic S.A. (REDESSA) té una superfície de 165 hectàrees. Al parc hi treballen 1.300 persones i acull més de 50 entitats, entre les quals hi ha empreses tecnològiques, startups i spin-offs.

Enfocat als sectors TIC, agroalimentari i de salut i turisme, el Tecnoparc disposa d’infraestructures R+D+I i de diversos equipaments especialitzats al servei de les empreses i dels emprenedors per al desenvolupament de la seva activitat.

REDESSA Tecno: Destinat especialment a empreses de base tecnològica. Comparteix espai amb el centre de fires i convencions de firaReus Events.

REDESSA Cepid: Acull diàriament 300 professionals, especialment emprenedors, startups i spinoffs.
Main Areas
- Tecnologia
- Nutrició
- Salut
Services
- Implantació d'empreses i softlanding: acompanyem i assessorem les empreses a la seva arribada a la ciutat.
- Innolab: Programa que ofereix solucions als reptes d'innovació plantejats per les empreses, destinat a nous productes, serveis o procediments i nous models de negoci o organitzacionals.
- Incubadora TIC: Programa d'incubació i acceleració per a emprenedors i startups de base tecnològica.
- Comunitat REDESSA: Promovem sinergies entre les 150 empreses i més de 1300 professionals que treballen als nostres centres.
- Servei integral: Oferim serveis de manteniment i neteja i ens fem càrrec dels consums. També som experts en softlanding.
Other interesting information
A la zona annexa al parc hi ha el Campus Universitari de la Universitat Rovira i Virgili, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el centre Eurecat de nutrició i salut, el centre de Ciències Òmiques i l'Institut d'investigació Sanitària Pere Virgili.
Catalan Network of Science and Technology Parks - -
Administración y Oficina Técnica: Centro de Empresas de Nuevas Tecnologias B-27, Parque Tecnológico del Vallés - 08290 Cerdanyola T: 93 582 45 45
Sede Social: Parque Científico de Barcelona, Baldiri Reixac, 10-12 - 08028 Barcelona -  -